dimarts, 23 d’octubre del 2007

AQUESTA MÀQUINA MATA FEIXISTES!


Una acudit...

...dolent (més val prevenir que guarir)


-S'obre el teló i es veu una noia en topless amb els pits bruts.


-Es tanca el teló.




Nom de l'artista???????????????????















BRUTS ELS PITS TINC


BRUCE SPRINGSTEEN!!! EL BOSS!


Bruce Springsteen fa poc acaba de publicar el seu darrer treball anomenat "Magic". Servidor fa uns dies que l'escola per la gentilesa d'una (e)mula i pot dir, sense ser un hoolingan de Bruce, que és més del mateix... que ja és molt, perquè tot el que fa el Boss és bo.

Més original va resultar el seu penúltim àlbum "We Shall Overcome. The Seeger Sessions" on el de Nova Jersei rendia homenatge a un dels seus mestres, Pete Seeger.


Nascut el 1919 Seeger és un dels pares del folk nord-americà i una figura rellevant de la cultura de la protesta yankee; el 1951 va patir la caça de bruixes, va ser un dels caps del moviment pacifista durant la guerra del Vietnam i el 1999 va ser guardonat pel malvat règim de Fidel Castro. Bon currículum, si senyor. Pete Seeger és a més autor de l'himne oficiós del moviment dels drets civils "We Shall Overcome" - no ens enganyem, hauria estat millor el brutal i directe "Say it loud-I'm Black n I'm proud!" de James Brown - i una influència directa per Bob Dylan (àlies: puto renegat o poeta pelopo)


Mestre de Dylan i Seeger va ser Woody Guthrie (1912-1967), deu pare omnipotent del folk-protesta nord-americà. Bob Dylan el tenia com a ídol suprem i el primer que va fer quan va poder marxar de casa va ser anar a visitar-lo... i no era per menys. Agitador com cap altre, militant comunista i de la IWW, va recórrer el país en plena depressió cantant per les masses de desemparats sempre acompanyat per la seva guitarra. Una guitarra on sempre hi figurà la següent inscripció:


"THIS MACHINE KILLS FASCISTS" (Aquesta màquina mata feixistes)

I aquesta hauria de ser la funció de la música, fer-nos més lliures, solidaris i humans. Es a dir, matar a tots els putos feixistes... i si fos literalment, millor.


Doncs com tothom ja sap...


...Todos los fascistas gritan Cara al Culo


Cara al culo- La Polla records




1 comentari:

JG ha dit...

Felicitats, segons la Laia és un dels pitjors acudits que mai ha sentit, gràcies!

(en realitat ha rigut)