dissabte, 29 de setembre del 2007

"Hay gente que pincha 'porro' por la nariz"




Grans parides sobre les drogues
( pel gran Abarrots)






dilluns, 24 de setembre del 2007

Jordi Hereu saluda amb el cul!









El Pajis, dijous 17 de maig de 2007

divendres, 21 de setembre del 2007

Índia: uns breus apunts (I)





Ser fills d'ex-hippies comporta certes coses que no ser-ho lògicament no les te.

M'explico, si els teus progenitors decideixen portar-te un estiu al lloc on es van conèixer és provable que et dugin a Calella o Lloret de Mar. Això els pares d'ara clar, doncs d'aquí uns anys es limitaran a fer-te entrar a un xat o al match.com (Visca el progrés!). Si els teus pares eren uns melenuts d'LSD i pau interior, com és el cas, t'acaben duent a l'Índia. I d'aquí poc farà deu anys que els meus pares van tenir la idea de dur-nos on s'havien conegut i això em va permetre trepitjar la terra de Ghandi i el Kamasutra.




Uns apunts sense criteri:


- L'olor.


Si una cosa té l'Índia és una olor especial. Una olor única i indescriptible que és la suma de mil fragàncies entre les que tenim una tradició culinària alta en espècies, encens i sobretot pocs hàbits d'higiene personal.


Si voleu empapar-vos una mica d'aquesta fragància només teniu que acudir a qualsevol restaurant paki o hindú de Barcelona o fer cap a algun Badulake (he comentat ja com estimo els badulakes, no?)


- El color.

Color no li falta al país, de fet n'hi sobra. Si els camioners nostrats és limiten a incorporar la imatge d'una dona nua a la cabina per fer-se companyia, un camió a l'Índia és un museu de l'horror colorista amb rodes. Imatges de divinitats o actors de Bollywood colorejades amb roses, fúcsies i colors fosforescents omplen els tràilers i - ves a saber per què- no hi ha cabina on no pengin 3 o 4 CD's verges a mode de nin
otet d'Elvis penjant.

El color és tant que fins i tot una Manifestació comunista - el comunisme o una religió similar perviu a l'Índia- s'omple de música i color com si d'una processó hinduista és tractés. Ni Lenin ni Marx ni Engels es salven de veure els seus bustos coberts amb desenes de guirnaldes de flors.


- El sexe i Occident.

...Oh sí! Índia pàtria del Kamasutra i el sexe tàntric! ... i d'un integrisme moralista que fa esfarair. Si ets dona occidental a l'Índia tindràs un problema, seràs vista com una puta per tots els homes. És més, probablement la darrera imatge - i potser única- que aquests tinguin d'una dona blanca sigui d'aquesta oberta de potes i essent penetrada per tots els forats haguts i per haver.

Es dona la curiosa paradoxa que al segle XIX els britànics que podien és feien amb una edició Kamasutra a l'Índia doncs al Regne Unit la seva publicació estava prohibida per la rígida moral victoriana; a dia d'avui els indis compren massivament porno occidental doncs al seu país la simple mostra d'un pit femení per par d'una dona local pot conduir a dures sancions penals. De fet, no hi ha quiosc de Bombay on no vegis a alguna Rossa nua i desprès passa el que passa...


- Travelos!


Peregrinant de temple en temple i de boda en boda circulen vestides amb shari (vestit tradicional de la dona índia) melena i arracades -però tot sovint lluint boscoses barbes- unes curioses criatures. Desconec el seu nom tècnic, però aquests transvestits tradicionals asseguren l'amor etern a les parelles que es casen...i poden assegurar el desamor etern a qui no els dona diners quan en demanen, com servidor mateix que està maleït de per vida...

... Val, com a excusa per no trucar-la quan s'ha promès que és faria no cola, però vamos que el malefici d'un travesti hindú no és poca broma, eh!


- Gossos.


Ni vaques sagrades, ni elefants, ni tigres de bengala o micos del temple d'Hanuman; el verdader animal insígnia de l'Índia són els gossos. Gossos que són arreu i tot i ser més petaners que una nectarina són tots iguals... de prims per desnutrició. De fet, la petaniera del gos de carrer indi és tant gran que qualsevol gossot d'okupa sembla un pura raça de competició al seu costat.


Espero que això no hagi servit a ningú per entendre el país ni menys encara l'hagi motivat a visitar-lo. Més que res perquè encara hi aniríeu i us sumaríeu a tota la tropa de pijorastajipiosos occidentals que van a tocar els bongos i a drogar-se al Tercer Món sota pretextos místics que prou vergonya aliena fan...

dijous, 20 de setembre del 2007

JUST DO IT!







Mori Nike!!! ...



...I visca Adidas!

dilluns, 17 de setembre del 2007

Matins.no

Hi ha matins que un es lleva sentint la molesta vibració del mòbil. Sense mirar qui el truca el penja i es pren un temps per saber on és. Al reconèixer el seu llit, el llit on pernocta habitualment, es lleva i s'agafa una cigarreta. Però no l'encèn. L'experiència i un fals afany de "cuidar-se" l'empenyen cap a la cuina a rampinyar quatre coses per esmorzar. Esmorzar ja no per gana, que recent llevat no en té, sinó pel simple fet de fumar amb l'estomac ple... coses de l'addicció a la nicotina.





El sol es despedeix un dia més, aigües provinents de la cordillera cantabrica es fonen amb el mar. Bon lloc per inflar-se a porros. Delta del Iber.

divendres, 14 de setembre del 2007

Si el rei vol la corona /que vingui a Girona/ Corona li darem.../ ... i el coll li talla...


Si los curas y frailes supieran
la paliza que les van a dar,
subirían al coro cantando:
"Libertad, libertad, libertad!"


Si los Reyes de España supieran
lo poco que van a durar,
a la calle saldrían gritando:
"¡Libertad, libertad, libertad!"


(Versió popular del Himno de Riego)

diumenge, 9 de setembre del 2007

diumenge, 2 de setembre del 2007

Passatemps deductiu II (i de lliure solució)


Com pot aquesta bella damisel·la filla del rei Lluís el ximple acoplar-se alhora amb 9 fills de de Lula?





?
Fent l'AVE (el trenent, vamos)
Boca-Cul-Vagina-Mans-Aixelles... i...?
Dilatacio es la solucio!
Altres (comentar)
pollcode.com free polls



PS: El EP3, antic 'Tontaciones', suplement moderniki del diari ultradretà-progre "El País" del que els modernikis reneguen (però que llegeixen tots d'amagat) una autèntica mina de freaks.


PS2: El nivell del bloc està decaient molt... si és que mai n'havia tingut, clar! ... tot i que és podria dir que és socialitza (és posa al nivell de la societat, yeah!)

dissabte, 1 de setembre del 2007

Passatemps deductiu


Amb quin dels següents subjectes no deixaries a la teva filla????






(¡sʇuǝʇɐ nǝnƃıʇsǝ 'ɐılíɟoɹɔǝu ɐl ı ɐıƃàɟoɹdoɔ ɐl ɐ óıɔıɟɐ ɐɹɐlɔ ɐun uǝʇouǝp "ɹoʇnɐ ǝp ǝuıɔ lǝ" ı "zzɐɾ lǝ ɐʇsnƃ ǝɯ") sóllıɹǝd ʇıʇɹǝʌɹǝd un sé 'ʇuǝɯuǝpıʌǝ ɹǝɔɹǝʇ lǝ :óıɔnlos