divendres, 20 d’abril del 2007

Cosetes del món ( i del món cannabic)



A mitig camí entre els grans creadors vitivinícoles i els criadors de gossos, els enginyers de la marihuana creen per mitjà de la selecció genètica i encreuaments varis una enorme diversitat de varietats de plantes de cannabis pel goig dels plantadors i consumidors de tot el món. Anualment se celebren al món concursos on els cracks de la genètica del cànyam competeixen per demostrar les qualitats de les varietats que han creat.

Els noms d'aquestes varietats a concurs i de les llavors que després es vendran i arribaran per correu o intercanvi arreu del món són del més variat i original, i tenen una etimologia si més no interessant.

Shiva Shanti


Shiva Nataraj / Shiva Shanti

Shiva Shanti és una varietat de marihuana fonamentalment índica i feta a partir bàsicament de varietats afganès. És una varietat patentada i segons comenta un internauta és "aconsejada para audiciones de musica hipnotica en todas las vertientes, hace pasar el rato. Creación musical intima y tambien hipnotica.". El seu nom, Shiva Shanti, prové del sànscrit i significa la "pau de Shiva" ( que podria ser -mal- traduït com a la pau de deu). Shiva, és el deu pare del panteó hinduista - un equivalent a l'Ódin escandinau o al Zeus grec- i representa l'univers en tota la seva immensitat; reencarnacions directes d'ell en són els deus brahma o krishna. Shiva és representat en moltes ocasions en la forma del Shiva Nataraj (veure foto) , el rei dels dansaires, i simbolitza el curs etern de l'univers, la destrucció i creació com a motor d'un tot cíclic... poca broma.


Blue Mystic


Blue Mystic / Miniatura que representa la divinitat hindú Krishna...
i no, no li estàn fent una fel·lació ni practica el Kamasutra


És en blau com la iconografia hinduista representa als seus deus doncs aquest és el color del més elevat, del cel i l'aigua del riu ganges, de la connexió mística amb la realitat. Blue Mystic és una varietat creada a California per la barreja de diverses varietats, majoritariament índiques, i es caracteritza pel color blau-verd que adquireixen els seus cogollos (cabdells en català?) un cop madurs. Servidor que l'ha cultivat (i fumat) en conserva un bon record tant del seu sabor penetrant i suaument afruitat com de l'important viatge astral al que conduïa.

Hindu Kush



Ossama Bin Laden, el nen pijo més rabiós de la terra (després de George W. Bush i la borratxa de Callejeros) / Hindu Kush / Imatge de les Valls de l'Hindu Kush


Índica pura, seleccionada entre les millors plantes originals de l'Afganistan, l'Hindu Kush és una índica pura i dura. La varietat pren el nom del massís de l'Hindu Kush que es troba situat entre el Afganistan i Pakistan, un conjunt muntanyós de prop de 1000 km2 amb un pic de 7600 m a les valls del que és cultiven algunes de les millors varietats de maria del planeta i on s'han entrenat els tipus més txungos i malotes de la jihad internacional... i on suposadament encara s'hi amaga un suposat personatge de nom Ossama Bin Laden. Guerra i Pau en un paratge idíl·lic a les valls del semisostre del món.

La Guerrilla i l'Ak-47


Camp de Marihuana ( O el jardí de l'Eden?) / Guerrillers Antifranquistes, maquis

De forma oculta de la llei , com jihadistes a l'Hindu Kush, molts plantadors cultiven al mig de la natura en marges de rius, rieres i torrents ( o camps amb auto-reg); d'aquesta pràctica - com de la primera- se'n diu "guerrilla". La tria del nom és evident ja que com si fossin guerrillers els cultivadors utilitzen amagatalls naturals per dur a terme les seves activitats il·legals.


Cogollo-Cabdell d'AK-47 / Bandera de Hezbol·là


L'Ak-47 és una sativa bastant adequada pel cultiu en exterior. És caracteritza per tenir una alta concentració de THC i això li ha valgut per aconseguir "siete premios en concursos cannábicos, incluyendo el premio a la mejor sativa en la High Times Cannabis Cup 1999". Aquesta gran concentració de THC la fa ser una arma de destrucció massiva ( de neurones) i per això pren el nom del fusell d'assalt més famós del món, el fusell Ak-47 o kalashnikov, l'arma reglamentària dels exèrcits del Pacte de Varsòvia i la icona de tota la lluita ( i mort) al tercer món durant els anys de la guerra freda i més enllà. De fet, avui en dia és part de la iconografia del grup xiïta libanés Hezbol·la, una gent que els té molt ben posats però que com tots els pirats armats d'aquest món haurien de fer un tast d'Ak-47, Hindu Kush, Blue Mystic o Shiva Shanti enlloc d'anar tirant míssils i homes bomba pel món... Com deia un sheriff al conegút documental "Woodstock" "jo no se si tota la gent que fuma herba és comoporta (tant) pacíficament (com aquests joves) però de ser així tot el món potser hauria de fer-ho".

6 comentaris:

Ardegu ha dit...

Ei gràcies pel comentari i per agregar-me.

No sóc cap futur periodista, molt lluny d'això :P

I és el primer blog que he obert, no crec que obriga cap més jejej.

Tampoc sé qui és Dani Garrido xD

Jusephus ha dit...

Per definició Woodstock sempre estarà amb els Pícaros, a falta que aterri un mític Tornassol que ens regeneri com a revolucionaris.

Jo tampoc conec en Dani Garrido. Diuen que és un dels Set Grandes.

Anònim ha dit...

De fet, ho sóc

Anònim ha dit...

Diuen que el Garrido és imbècil

Anònim ha dit...

Prou ver.

Maroffka ha dit...

http://napasechnik.com