dilluns, 25 de juny de 2007

Conspiranoies globals: El porro antisemita

Com tothom sap Marlboro és una marca de tabac vinculada a l'extrema dreta i el Ku Klux Klan tal i com és veu clarissimament al paquet de tabac...


"Jueu horrible" es pot llegir - amb molta imaginació- si invertim les lletres de Marlboro, així com les tres "K" / Encaputxats (?) del KKK a l'anagrama de Philip Morris, propietària de la marca Marlboro... OCB, una marca francesa de paper de fumar que a diferència del nostrat "Smoking" si que enganxa(!), és segons els rumors cosa de Jean Marie Le Pen...
... diuen que l'haixix serveix per comprar pirotècnia a la Al-qa-eta, els taliguais, Hamas i tots els jihadistes i matats de la vida fanàtics pirats del món mundial...... per tant, si ens fem un canut amb haixix, paper OCB i Marlboro...Encaputxats del KKK i porro recent liat, clares relacions... O algú gosarà negar l'evidència?

... El resultat -que s'assembla sospitosament a un encaputxat del KKK- és un una clara contribució a l'antisemitisme i la persecussió global contra els jueus i el ruc català!

No als porros antisemites!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sobre Marlboro també hi havia el tema del color de les lletres de la marca. A baix, el negre, a dalt el blanc.

I segons com gires la caixa també veus un seguit de negres penjats...

Anònim ha dit...

zumbao!!!

Anònim ha dit...

Si el paper no enganxa és perquè no folles prou, clar que només és una teoria de tantes que m'han dit unes quantes vegades.