divendres, 1 d’agost del 2008

Apadrina ...





Diuen que a l'estiu no hi ha notícies i per això cal inventar-les. Això és fals, simplement el que passa és que els principals polítics estan de vacances i el periodisme dominant - aquell que entén com a notícia el transmetre qualsevol tonteria dita per un impresentable amb carnet de partit- no sap que fer.

Per això esdevé un tema destacat i polèmic el fet de que un regidor d'un partit local coaliat d'ICV hagi penjat al seu bloc una imatge-campanya irònica sobre les mancances de finançament que pateix la Comunitat Autònoma de Catalunya - i que també pateix el País Valencià i sobretot les illes Balears- que proposava apadrinar un nen extremeny. Tot plegat és un simple bluff estival amb el sempre monotemàtic rerefons de l'amor que des de les Espanyes ens tenen cap als parlants del dialecte de llatí vulgar amb el que servidor escriu.

Com sempre és bo fer amics, proposo una nova campanya dedicada no sols als extremenys sinó al conjunt d'ejpañols:


Apadrina un ejpañol




Amb els teus diners comprarem heroïna adulterada per tots ells!




Per cert, al món passen coses de debò, algunes de molt grosses. Desprès d'anys de capitalisme especulatiu i rapinya pura i dura que ha enriquit als més rics, el sistema entra en crisi i pagaran els de sempre... Tot i com diu un vell lema "Jo sols em creurè la crisi quan els multimillonaris se suicidin en massa"




PS: El dia que el "Viva España" de Manolo Escobar sigui l'himne espanyol, servidor serà feliç amb la nacionalitat del seu DNI. Escolteu la versió alemanya que he posat... BRUTAL!!!!

2 comentaris:

DL ha dit...

És curiós que malgrat que ja han passat dos dies no hem sentit piular del teu post. No hem vist diputats espanyols esquinçar-se les vestidures (cosa més fàcil ara, que ja no poden dur corvata) ni bloguistes arrauxats amenaçant-te virtualment de mort.

Potser és que ha caigut en cap de setmana. I en primer cap de setmana del mes d'agost!

O potser és perquè, així com hi ha gent que se sent insultada quan insulten Andalusia, Extremadura, Castella o Cantabria, no sembla que hi hagi ningú que se senti massa ofès quan l'insultat és Espanya. Bé, ja el cas del Pepe Rubianes però és que ell, a més d'insultar-la s'hi va cagar al damunt.

En definitiva, que vistes el diferencial de les reaccions entre el post "Apadrina un extremeny" i "Apadrina un espanyol" podem dir que "España se rompe" i que "és espanyol qui no pot ser altra cosa".

Abd el Krim ha dit...

Tens raó, tot i que potser aquest bloc només el llegiu una minoria selecta - gràcies!- que té millors coses a fer que vendettas mediàtiques.

Salut!