dilluns, 6 de juliol del 2009

El "crim de Santaló"



En una ciutat tant avorrida com és Barcelona, un assassinat a sang freda i de forma premeditada d'un pijo-empresario-d'èxit al mitg del carrer sempre és un revolsiu informatiu i una font de xafarderies i comentaris a bars. Si pocs mesos desprès es descobreix que el presumpte homicida és un sicari i que l'autor intel·lectal un subordinat de la víctima, parlem ja llavors d'un molt interessant precedent a tenir en compte ( i aprofitar) pel conjunt de la classe treballadora.





Tornem-hi. Fins ara, amb de la destrucció dels sindicats de classe i amb la competència de la mà d'obra immigrada, el poder dels treballadors s'ha anat degradant fins al punt de ser simples marionetes dels seus caps, les multinacionals, el capital, el grup de Bilderberg i els contubernis judeo-maçonics de tota mena. Tot un drama, que comportaria sense cap mena de dubte que Lenin s'entregués a la politoxicomania si la seva momia tornès a tenir pols. Tanmateix desprès del crim de Santaló, res tornarà a ser igual ¿ O creieu que a partir d'ara caps i jefecillos varis tombaràn les seves frustracions en forma de bronques matineres sabent que per només 9.000 euros un sicari colombià els pot introduïr una bala entre celles a la sortida del seu domicili? Doncs almenys una cosa esta clara; s'ho pensaràn dues vegades. ¿Quin cap s'atrevirà a autocondemnar-se a la tomba enviant als seus subordinats a buscar café o els obligarà a triturar paper durant tota una jornada laboral per haver fet tard dues hores cada dia durant dues setmanes consecutives ( això darrer jo ho he viscut)? De ben segur, ben pocs... I així, un llarg etcètera que comportarà sense dubte una millora substancial de les condicions laborals dels treballadors fins a l'arribada definitiva del comunisme llibertari.

Així doncs, ja ho sabeu, a partir d'ara a la feina comenteu dia sí dia també les vostres amistats mafioses sudamericanes i ja veureu com millora la vostra vida laboral.

2 comentaris:

Josep M. Ferrer ha dit...

Ja, ja, ja,... que es mori el sindicalisme! És molt més efectiu el sistema dels sicaris. Una idea un pèl agosarada però a tenir en compte!!! Ja, ja, ja,...

Anònim ha dit...

Carajo hombre, a ver si seguirás con esta visión del mundo después de los 30! Deja de ajustar el mundo a tu Weltanschau un tanto adolescente... De todos modos, siempre un placer leerte